Ring til os på: 86 42 13 23

Byens Malerfirma siden 1967 - Kontakt os på tlf. 86 42 13 23

Siden 1967 har Byens Malerfirma sat sit synlige præg på Randers og omegn. Markante bygninger som Sparekassen Kronjyllands hovedkontor, Nykredit på Østervold og Randers Fragtmandshal har været under penslen.

Aage Bech startede Byens Malerfirma i 1967. Han havde forinden arbejdet 5 år som malersvend hos Malernes Andelsforretning.  Iværksættertrangen blev dog efterhånden så stærk, at han måtte ud på egen malerstige.
Investeringen var overskuelig. Malerfaget var, i hvert fald dengang, et håndværk, der ikke krævede en masse dyrt specialværktøj. En god stige, nogle pensler, tapetrulle og en lille varebil, så var firmaet på plads. Der blev trykt en
håndfuld visitkort og indrykket en annonce i Randers Amtsavis, og så var det ellers blot at vente på, at kunderne henvendte sig.

De første 6-7 år var mester alene på stigen, men midt i 70’erne voksede firmaet stille og roligt til 5 ansatte. Efterhånden fik firmaet større og større opgaver. En del af kunderne var allerede blevet faste, f.eks.
Boligforeningen af 1940 og Møllevænget/Storgården, som i øvrigt stadig er blandt de faste kunder.            

Mester og søn
Nuværende indehaver, René, søn af Aage Bech, havde i første omgang forestillet sig, han skulle være elektriker. Det blev nu kun til en kort karriere, inden René i stedet blev lærling i familiens malerfirma, og efter et generationsskifte i 2003, helt har overtaget roret.

I mellemtiden er firmaet vokset. Der er nu både malerfirma, rengøringsfirma og Flügger butik. Over 20 ansatte sørger for at bringe de gode traditioner videre. ”Vi siger hellere nej tak, end at levere et dårligt stykke arbejde,” er René Bechs holdning. Det er den opskrift, firmaet har udviklet gennem tiden. Vores kunder skal være sikre på, at de altid får udført et ordentligt stykke malerarbejde, og vi oplever heldigvis, at mange nye kunder har fået os anbefalet af andre kunder. Det er vi meget glade for. Samtidig giver det også forpligtelser, som vi gør alt for at leve op til.

 

Byens Malerfirma

Mariagervej 57 - 8920 Randers NV Danmark
+45 86 42 13 23
info@byens-malerfirma.dk


Slutspurt!!!

-50% -50% -50% -50% -50% -50% -50% -50%

- 50% på alle varer i butikken!
Maling, Brugskunst, Duge & Værktøj!

Gælder så længe lager haves!
Lukkesalgs-rabatten kan ikke kombineres med andre rabatordninger!

Tilbuddet gælder fra tirsdag d. 19/5 til og med fredag d. 29/5
... See moreSee less

Slutspurt!!!

-50% -50% -50% -50% -50% -50% -50% -50%

- 50% på alle varer i butikken!
Maling, Brugskunst, Duge & Værktøj!

Gælder så længe lager haves!
Lukkesalgs-rabatten kan ikke kombineres med andre rabatordninger!

Tilbuddet gælder fra tirsdag d. 19/5 til og med fredag d. 29/5

 

Comment on Facebook

Hvor er det et godt billede af dig min kære veninde ❤️❤️❤️

Mikkel Hansen til badeværelset

Daniel Søgaard

Charlotte Birgit Juul

Mette Holm Kunne det være noget? 🤔

Brian Frederiksen

Ninna Klessner

+ View previous comments

Load moreDet er vigtigt for os, at vores arbejde lever op til jeres forventninger

Vi står til rådighed på såvel traditionelt som mere kompliceret malerarbejde. Med udgangspunkt i dine ønsker, leverer vi altid en service, der imødekommer jeres ønsker til den bedste kvalitet og en god pris.